Sauvat

BungyPump-kuntoilusauvat ovat ainutlaatuiset sisäänrakennetun, mekaanisia osia sisältämättömän jousituksensa ja 4 – 6 kilon vastuksensa ansiosta. Jousitus parantaa harjoittelutuloksia ja tuo harjoitteluun hauskuutta.

BungyPump-kuntoilusauvat sopivat erinomaisesti kunnon kohottamiseen ja vartalon voiman ja liikkuvuuden lisäämiseen. Sisäänrakennettu jousitus myös poistaa sauvojen alaosista tulevat iskut, jolloin kyynär- ja olkapäät pysyvät oikeassa asennossa, ja polviin ja lonkkiin kohdistuva paine vähenee.

BungyPump-kuntoilusauvoja käyttävät kaikenikäiset, sekä säännöllisesti harjoittelevat kuntoilijat että huippu-urheilijat. Sauvoja käytetään kuntoilussa, terveydenhuollossa ja kuntoutuksessa, ja parasta niissä on, että temmon ja vastuksen voi valita itse.

BungyPump-sauvatreeni aktivoi eri lihasryhmiä, nostaa sykettä ja lisää keuhkojen hapenottokykyä. BungyPump-sauvatreeni myös kuluttaa enemmän energiaa kuin PowerWalk- tai Nordic Walking –sauvatreeni, ja näin ollen painonpudotus helpottuu.

BungyPump-tuotetietoja:

Pituus: 115 – 155 cm, säädettävissä. Kahva: ergonomisesti suunniteltu, kestävä hihna. Varren yläosa: ABS-kopolymeeri. Varren alaosa: alumiini. Kärki: metallikarbidi. Kumitassu: luonnonkumi. Väri: musta.

Kuvapankki


Lataa kuvat täysikokoisena klikkaamalla tästä.